Onze projecten!

Bekijk hier een aantal van onze projecten

Nieuwbouw Diezerstraat Zwolle

Overzicht van het werk van Ensel staalkonstrukties aan de Diezerstraat in Zwolle.

Nieuwbouw Agrifac Steenwijk

Agrifac Machinery laat een nieuwe fabriekshal bouwen. Ensel is vanaf het begin van dit project betrokken geweest, en levert de constructie en overig staalwerk. Bekijk hier de voortgang van het project.

Scheepswerf de Vries Makkum

Koninlijke De Vries Scheepsbouw heeft in de zomer van 2016 een stuk aan de scheepswerf laten bouwen. Ensel heeft de constructie hiervan geleverd. De constructie is eerst in delen per speciaal vervoer over het water naar Makkum gebracht en daar vervolgens gemonteerd.

Vismarkt Groningen

De FEBO aan de Vismarkt in Groningen wordt verbouwd. Boven de FEBO komen uitgaansgelegenheden achter een compleet nieuwe glazen gevel van 3 etages.

Style by Mensing

Ensel heeft in de winkel Style by Mensing de constructie geleverd. Deze constructie is nog deels zichtbaar in de winkel, bijvoorbeeld de boogspanten.

Admiraliteitsdagen Dokkum

Een evenement waarin allerlei al dan niet specifieke Dokkumer aspecten samenkomen: maritiem, culinair, historie, cultuur, gastvrijheid, gezelligheid. Ensel Staalkonstrukties heeft het podium geleverd in samenwerking met Kuipers Waterbouw en Adema Architecten.

Agaathhof Groningen

Het Agaathhof bestaat uit 17 moderne stadswoningen rondom een groen gemeenschappelijk hofje in het centrum van Groningen. Ensel heeft hier de hekwerken en trappen geleverd.

Schierstins Veenwouden

Bij de Schierstins in Veenwouden is een nieuwe foyer gemaakt. Deze is ontworpen door Adema Architecten. De dragende constructie is in de vorm van een boom en dat is uniek. Deze constructie is gemaakt en geplaatst door Ensel.